Τα βασικά χαρακτηριστικά των προϊόντων BioSculture που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό είναι:

Υγιεινή: Τα προϊόντα νυχιών Bio Sculpture παρέχουν υψηλής ποιότητας φροντίδα για τα φυσικά νύχια. Είναι ελεγμένα δερματολογικά και απαλλαγμένα από επιβλαβείς ουσίες όπως τοξικά ακρυλικά και μεθακρυλικά.
Ποικιλία χρωμάτων: Η Bio Sculpture προσφέρει μια ευρεία γκάμα από πανέμορφα χρώματα, επιτρέποντας στους πελάτες να επιλέξουν το αγαπημένο τους στυλ και να προσαρμόσουν το χρώμα των νυχιών τους στις προτιμήσεις τους.
Μακρά διάρκεια: Τα προϊόντα Bio Sculpture διατηρούν τη λάμψη τους για εβδομάδες. Η εξειδικευμένη τεχνολογία τους εξασφαλίζει μακρά διάρκεια, ενώ παράλληλα προστατεύει την oνυχαία πλάκα.
Φυσικό αποτέλεσμα: Τα προϊόντα έχουν εξαιρετική σύνθεσή που επιτρέπει στα νύχια να διατηρούν τη φυσική τους ελαστικότητα.
Εύκολη αφαίρεση: Η αφαίρεση των προϊόντων Bio Sculpture είναι απλή και μη επιβλαβής για τα φυσικά νύχια. 
Επαγγελματική πιστοποίηση: Η Bio Sculpture παρέχει εκπαίδευση και πιστοποίηση στους επαγγελματίες εξασφαλίζοντας ότι οι τεχνίτες είναι ειδικευμένοι και ενημερωμένοι για τη σωστή εφαρμογή των προϊόντων.
Vegan & Cruelty-Free: Τα προϊόντα Bio Sculpture είναι 100% vegan, δηλαδή δεν περιέχουν καθόλου ζωικά παράγωγα, και είναι cruelty-free, δηλαδή δεν δοκιμάζονται σε ζώα. Αυτό σημαίνει ότι είναι φιλικά προς τα ζώα και το περιβάλλον.
Πιστοποιήσεις: Η Bio Sculpture έχει λάβει διάφορες πιστοποιήσεις για τα προϊόντα της, συμπεριλαμβανομένων πιστοποιήσεων όπως το Vegan Society και το Leaping Bunny, το οποίο είναι ένα διεθνές σήμα για cruelty-free προϊόντα.
You have successfully subscribed!